مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه

با سلام این ابلاغیه اومده باید چکار کنم?
از : دادسراي عمومي و انقلاب شهرستان لنگرود
به : ف ا بخش كومله
شاکی : ح.پ
مشتکی عنه : م.پ
مهلت پاسخ : 15 روز
با سلام شكوائيه و پيوستهاي آن ارسال ميگردد مقتضي است با رعايت موازين شرعي و قانوني نسبت به انجام دستورات ذيل اقدام و گزارش نهائي ظرف مهلت مقرر بدون طرفين
به نظر برسد. 1-با دعوت از شاکی ،ضمن اخذ کپی اوراق شناسايی(شناسنامه يا کارت ملی)اظهارات وی به نحو دقيق راجع به موضوعات مورد ادعا استماع و کپی مستندات و
مدارک ايشان اخذ و ساير دلايل شاکی نيز جمع آوری و پيرامون صحت و سقم ادعاهای مطرح شده و احراز اصل موضوع و همچنين زمان،مکان ونحوه وقوع جرم و منشا اختلاف
طرفين تحقيق و مراتب صورتجلسه و ضميمه شود.2-با همکاری شاکی، مشخصات و نشانی دقيق وکامل تمامی مشتکی عنهم (متهمين) و همچنين گواهان و شهود و ساير مطلعين يا
مظنونين احتمالی اخذ و صورتجلسه و در پرونده درج شود. 3-از شاکی در خصوص نحوه تهديد مشتکی عنه بدوی و نيز کلمات مطرح شده اخذ اظهارات شود. با همکاری
شاکی،مشخصات و نشانی دقيق وکامل تمامی مشتکی عنهم(متهمين)و همچنين گواهان و شهود و ساير مطلعين يا مظنونين احتمالی اخذ و صورتجلسه و در پرونده درج شود .از شهود
تعرفه شده توسط شاکی به صورت جداگانه تحقيق و علت درگيری ،زمان و مکان درگيری دقيقاً بررسی و مراتب صورتجلسه شود و همچنين در خصوص نحوه تهديد مشتکی عنه و
نيز کلمات مطرح شده اظهارات آنان اخذ شود4-چنانچه دوربينی فيلم راجع به صحنه جرم را ضبط نموده باشد و مورد استناد شاکی باشد با همکاری وی نسبت به بازبينی فيلم مربوطه
اقدام و محتوی آن صورتجلسه و نسخه ای از فيلم(عکس) در لوح فشرده تهيه و ضميمه شود ؟ با توجه به امكان حذف فيلم اين بند از دستورات قضايي حداكثر ظرف 2 روز انجام گيرد
.5-مستندات و مدارک مالکيت شاکی (اعم از رسمی و عادی) نسبت به ملک با حقوق و اموال مورد ترافع اخذ و متعاقباً احد از مامورين با راهنمايی شاکی از محل متنازع فيه بازديد
معمول و با ترسيم کروکی مشاهدات خود را راجع به وضعيت محل و آثار موجود در آن که قابل بهره برداری قضايی بوده و در کشف حقيقت و احراز واقع موثر باشد،صورتجلسه و
همزمان از همسايگان و مجاورين راجع به نحوه مالکيت و سايقه تصرف آن تحقيق محلی معمول و مراتب صورتجلسه و عنداالزوم با همکاری شاکی از محل عکس و فيلم تهيه و
ضميمه پرونده شود .6-در صورتيکه مورد اختلاف ملک بوده و دارای سند رسمی باشد،آخرين وضعيت ثبتی آن با اعلام پلاک فرعی و اصلی از اداره ثبت استعلام شود. 7 -در
صورت تخريب ، احدي از مامورين از محل تخريب بازديد و مشاهدات با ذكر تعداد و نوع مال تخريب شده صورت جلسه گردد.و از مطلعين و مجاورين در خصوص مباشر تخريب
و مالك مال تخريب شده زمان تخريب تحقيق شود (در خصوص امالك و درختان كروكي محل تخريب با تعيين مجاورين ترسيم گردد.). . 8 -طرفين جهت ثبت نام سامانه ی ثنا ارشاد
گردند. 9-درصورت وجود صورت جلسه ضم پرونده گردد. 10-پس از اجرای کامل دستورات،پرونده برگ شماری و ظرف مهلت 15 روز بدون حضور طرفين به اين مرجع اعاده
گردد. در صورت مصالحه مراتب صورتجلسه و به نظر برسد.

پاسخ ها :

مهتاب شاکری

سرکار خانم مهتاب شاکری :

با سلام. بایستی به دادسرا و شعبه مربوطه مراجعه نمایید تا از موضوع شکایت مطلع شده و اظهارات خود را قید کنید