مشاوره حقوقی رایگان - اتهام کلاهبرداری

با سلام.. از همسر من به اتهام کلاهبرداری شکایت شده در صورتی که خودشون فریب خورده هستند و از موضوع بی اطلاع بودند و چند نفر دیگر از عوامل اصلی هستند. امکان صدور قرار وثیقه برای ایشون هست؟ هنوز دادگاهی تشکیل نشده و فعلا بازداشت هست.. در صورت عدم اثبات بی خبریشون چه حکمی براشون ممکنه صادر بشه؟

پاسخ ها :

حسین یاوری

حسین یاوری :

اگر مقام رسیدگی کننده جهت کشف حقیقت بازداشت ایشون را لازم ندونند قطعا قرار وثیقه برای ایشان صادر میگردد.در اصل موضوع بنظر حضور وکیل ضرورت دارد.

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

جهت بررسی مدارک و مستندات تماس و یادر دفتر وکیل حاضر شوید