مشاوره حقوقی رایگان - میزان پاداش هیات مدیره در مسکن مهر

با سلام حق پاداش شرکتهای تعاونی مسکن مهر چه میزان می‌باشد وآیا شرکتهای تعاونی مسکن مهر حق دریافت پاداش را دارند یا فقط باید حق شرکت در جلسات را دریافت نمایند لطفا در صورت استحقاق دریافت حق پاداش با دلیل قانونی یا مصوبه تعاون پاسخ دهید و اینکه طبق قرارداد منعقده شرکت تعاونی 15ماه می‌باشد از قرارداد عدول نموده و هنوز واحدها به اعضاء تحویل نگردیده آیا در طول مدت تاخیر پاداش به هیات مدیره تعلق میگیرد البته ناگفته نماند هیات مدیره
مذکور حق پاداش خود را اخیرا 4ماه پیش در مجمع عمومی مصوب نموده و2درصد مصوب دارد با تشکر

پاسخ ها :

حق پاداش شرکتهای تعاونی مسکن مهر پاداش