مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن سفته

عرض سلام ، پسرمن لیسانس عمران هست ودر پی کار به یک دفتر مهندسی رفته ، رییس دفتربرای کار در دفترش مبلغی رو برای آموزش خواسته و30 میلیون تومن سفته درخو است نموده ، آیا دادن سفته به نظر شما اینکار به صلاح است

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً سفته بابت ضمانت حسن انجام کار است که بعضاً دریافت می شود بهتر است در صورتی که این سفته صادر می‌شود رسید آن اخذ گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

معمولا سفته مطالبه میشود موردی ندلرد ولی شما در روی سفته بنویسید که بابت چیست در قرارداد هم باذکر مشخصات سفته به ان اشاره کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود قید شود بابت حسن انجام کار
رسید دریافت شود

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

شما حتما قید نماید جهت حسن کار سفته ای به شماره......به فلان شخص در.......تاریخ داده شده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر خلاف قانون است ولی اصولا سفته برای ضمانت اخذ میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر به صلاح نیست.
ولی معمولا سفته بابت تضمین اخذ میشه و اشخاص به ناچار مجبور هستند که سفته تحویل دهند.
بهتر است قراردادی بین خود تنظیم کنند و در قرارداد شماره سفته را دقیق قید کنند تا اگر بعدا مشکلی پیش اومد بتواند پیگیری نماید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در سفته ها و رسید قید شود که بابت ضمانت حسن انجام کار است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در سفته و قرارداد جهت حسن انجام کار تصریح گردد وبا اخذ کپی رسید دریافت نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولا سفته برای تضمین و حسن انجام کار است . اما اگر درسفته قید شود به چه نیتی بوده و امضا و تاریخ داشته باشد و به صورت امانت باشد مشکلی نیست

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

جهت حسن انجام کار گرفته می شود ولی قید نمایید که جهت حسن انجام کار است

سمیه جدی گلی

سرکار خانم سمیه جدی گلی :

خیر به صلاح نیست اقدام به دادن سفته نمایند چون به کررات مشاهده شده بعد از ترک کار کارفرما به عنوان اهرم فشار علیه کارمند از آن استفاده میکند. اما اگر مجبور به دادن سفته شدید حتما روی سفته قید نمایید برای حسن انجام کار و حتما در قراردادتان هم به شماره سفته اشاره کنید و یک نسخه از ان را همیشه داشته باشد تا از سواستفاده بعدی کارفرما جلوگیری شود