مشاوره حقوقی رایگان - شرکت هرمی

سلام خسته نباشید بنده عضو شرکت هرمی یونیک بودم و مشغول فعالیت زمانی که متوجه شدم کلاهبرداری هست دیگر ادامه فعالیت ندادم الان هفت نفر از زیرمجموعه من بر علیه بنده به عنوان: کلاهبرداری_تحصیل مال از طریق نامشروع شکایت کردن در صورتی که بنده هم یه مال باخته هستم و واز شخص اصلی هم شکایت کردم الان به نظر شما من چکاری باید انجام بدم از خودم دفاع کنم یا رضایت شاکی های خودمو قبل صدور رای بگیرم؟ برای من قرار کفیل هم صادر شده تا قبل جلسه دادگاه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر می توانید رضایت شاکی ها را بگیرید .
اگر رضایت ندادند می توانید در دادگاه اعلام کنید که شما نیز اطلاع نداشتید و مال شما نیز رفته است.
توجه داشته باشید عضو گیری در شرکت های هرمی جرم است.