مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از ملاقات طفل

سلام من 8ماه خونه پدرم هستم شوهرم درخواست ملاقات بچه کرده توسامانه ثنا واسم اومد ک مکان تعیین میکنن ولی دیگه چیزی واسم نیومد ولی شوهرم میگه واسه من مکان تعیین کردن وشکایت کیفری کردن من باید چکارکنم

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام درخصوص درخواست وقت ملاقات نهایتا رای باید صادر بشه و شما از وقت مطلع شوید و درصورت امتناع شما شکایت کیفری قابل طرح است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به شعبه مربوطه مراجعه نمایید ظاهرا فعلا دستور موقت اخذ نموده که موقتا باید فرزند را جهت ملاقات به ایشان واکذار نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما می توانید وکیل بگیرید تا از شما دفاع نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دستور موقت برای ملاقات فرزند گرفته باشد . موقتا در تایم و مکان معین شده باید فرزند را ملاقات کند . مگر انکه شما حضانت ویا قیمومت فرزندتان را اخذ نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شکایت صورت گرفته حضورا به شعبه مراجعه نمایید و

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

منتظر باشید ابلاغش می آید یا اگر می توانید حضوری پیگیری کنید.