مشاوره حقوقی رایگان - نتیجه پرونده ضرب و شتم، توهین و خسارت به اموال

با سلام و احترام
سال پیش مشاجره فامیلی برامون پیش اومد که منجر به حمله ایشان به منزل ما شد. بنده بلافاصله شکایت کردم و نتیجه شکایتم هم تعیین دیه بابت جراحت هایی که بهم وارد شده بود البته با تخفیف و چشم پوشی بسیار شد. در مقابل دو نفر از ان ها از بنده شکایت کردند یکیشون به جرم ضرب و شتم با گواهی پزشکی قانونی،دیگری به جرم توهین و خسارت به خودرو به میزان 3 میلیون خسادت کارشناسی شده.چندین جلسه در شعبه دادیاری برگزار شد حتی دو شاهد جعلی و کذاب هم معرفی کردند ولی بنده هر بار کتمان نمودم و اعلام کردم که برعکس انها به منزل بنده حمله کردند و طرح این شکایت سراسر دروغ صرفا جهت مقابله با شکایتم می باشد.در نهایت با تعیین مبلغی برای بنده قرار کفالت صادر شد.الان با گذشت چندین ماه هنوز حکمی صادر نشده و پرونده راکد مانده،میخواستم بدونم در ادامه روند این پرونده چه اتفاقی خواهد افتاد!؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست.
در صورتی که دادیاری جرم را احراز کند پرونده را به دادگاه ارسال میکند.
شما لازم نیست کاری انجام دهید منتظر ابلاغ شعبه بمانید.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام بستگی به اسناد ومدارک موجود در پرونده دارد که نتیجه را قاضی طبق آن تعیین می کندو جهت پیگیری پرونده به شعبه مراجعه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادسرا رسیدگی و اگر اتهام به شما وارد باشد در دادگاه رسیدگی میشود و حکم صادر میگردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به شهادت شهود ،
ممکن است شما محکوم به پرداخت
دیه و خسارات بشوید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ادله بررسی میشود و در نهایت حکم یا قرار صادر میشود.حضورا پیگیری کنید.