مشاوره حقوقی رایگان - درخواست حسابرسی صندوق ساختمان

با سلام، در یک آپارتمان 8 واحدی زندگی میکنم، مدیر ساختمان 2 سال و نیم است که از ارائه صورت دریافتی و هزینه کرد شارژ و تعمیرات اساسی طفره میرود، چگونه میتوانم او را وادار به پاسخگو بودن به این مسئله بکنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام ابتدا به طور مسالمت آمیز قضیه را با تمامی اعضای ساختمان با مدیر حل نماید در نهایت اگر مقدور نشد اظهارنامه ای از طرف شما و سایر مالکین برای مدیر ساختمان ارسال نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا اظهارنامه ارسال کنید در صورتی که پاسخگو نبود می توانید علیه نامبرده طرح دعوی کنید.

مرضیه صفدری

سرکار خانم مرضیه صفدری :

میتوانید علیه ایشان اظهارنامه و در صورت عدم انجام دادخواست الزام به انجام تعهد دهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اول اظهارنامه ای مبنی بر ارایه بیلان بدهید و اگر اقدامی نکرد باید ار از طریق مراجع قضایی الزام او را بگیرید

محمد  عطاريان

جناب آقای محمد عطاريان :

با سلام
ابتدا به ایشان اظهارنامه رسمی بدهید سپس دادخواست الزام به ارائه مفاصا حساب هزینه های ساختمانی از طریق شورای حل اختلاف

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با ارسال اظهارنامه رسمی می توانید درخواست خود را رسما به ایشان ابلاغ نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

ابتدا اظهارنامه در مرحله بعد دادخواست دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با همراهی بقیه ساکنین میتوانید ابتدا اظهارنامه دهید و سپس دادخواست الزام به انجام تعهد دهید

جبرئيل  پاك نهاد

جناب آقای جبرئيل پاك نهاد :

باسلام
ازطریق مجمع عمومی مالکین آپارتمان پیگیری نماید .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست ارائه صورت حساب و بیلان ساختمان را مطرح نمایید بدوا اظهارنامه ارسال نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

ابتدا اظهارنامه ارسال کنید در صورت وافی به مقصود نبودن میتوانید با رای اکثریت او را عزل کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام ابتدا با ارسال اظهارنامه و سپس با طرح دعوا ایشان را پاسخگو کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست الزام به ارائه صورت حساب و بیلان بدهید.