مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر

ما یک خونه باغ داریم در روستا فاقد سند مادرم سهم یک برادرم رو بصورت شفاهی چند سال پیش خریده بود، پارسال همون برادرم بدلیل دعوا زندان رفتن و بقیه وراث سریعن تقسیم ملک کردن و سهم الارث خودشون رو فروختن و سهم الارث برادرم رو هم با وکالت کاری نه وکالت فروش که ازشون داشتن فروختن و پولش رو هم بهش ندادن و مادرم هرچی به فروشنده هشدار داد که سهم الارث پسرم رو من خریدم اون خریدار بدلیل اینکه قیمت پایین داشت میخرید میگفت من میخرم و ساختمان میسازم و شما برو شکایت کن و حقت رو بگیر و سهم الارث برادرم رو خریدن بدین صورت ابتدا بنام یک فردی قولنامه کردن و سپس از اون فرد بنام خودشون قولنامه کردن
حالا مادرم یک قولنامه بنگاهی با امضای فرزندش نوشته است به تاریخ همون سالی که ملک رو خریدن
و میخاهند از حق شون دفاع کنن
آیا به نتیجه میرسن
و باید از خریدار شکایت کنه یا از فروشنده که خواهرم بوده
ممنون میشم راهنمایی کنید تا مادر پیرم به حق خودشون برسن

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر این مبایعنامه کارشناسی شود مشخص میشود که جدید است مادر شما باید ازطریق قانونی پیگیری کند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به طرفیت هردو ابطال را مطرح نمایید

پرسشگر :

باسلام
ممنون از پاسخ گویی همه عزیزان،
به طرفیت هردو یعنی در یک دادخواست ابطال
هم از خواهرم که با وکالت کاری فروش انجام داده نام ببره و هم از خریدار اول
یا نه از خریدار اول و دوم شکایت کنه
یا از هرسه نفر، خواهرم، خریدار اول، خریدار دوم در یک دادخواست شکایت کنه

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود علیه هر دو دادخواست ابطال مطرح بفرمائید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام نیاز به بررسی جزئیات است
و توسط کارشناس خط و امضا ، مشخص خواهد شد که مبایعه نامه جدید نوشته شده است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام جدید التحریر بودن مبایعه نامه با کارشناسی مشخص میشود. از ادله دیگر استفاده شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با وکالت کاری نمی شد انتقال داد و قولنامه اکنون به‌تاریخ گذشته نمیتوان نوشت

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

اگر دارای ادله محکمه پسند باشند بله ولی شما میتوانید به مدارک آنان در صورت جدید بودن ایراد نماید