مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند مالکیت

درود بر همه وکلای عزیز
ابتدای سال 56 طبق توافقی شفاهی در حضور دو شاهد که در قید حیات هستند یک دهنه مغازه از مالک اصلی در قبال یکفقره چک بهمراه تهچک به مبلغ یکصدهزار تومان به‌عنوان ضمانت تخلیه که به اظهار خود مالک سه دانگ از کل ملک بود و اجاره دویست تومان با امتیاز آب برق و تلفن و اختیارات کلی از مالک تحویل گرفتم
کلی هزینه کردم بالکن به خرج خودم زدم پنجره باز کردم سرویس بهداشتی درست کردم وتا سال 59 که بنیاد مستضعفان املاک رو مصادره کرد با همون اجاره دویست تومان فعالیت کسبی میکردم
بعداز مصادره اموال مامور بنیاد برای نحوه تصرف پیش من اومد منم طبق آنچه در بالا ذکر کردم بعلاوه مشخصات چکو که از خودشم بپرسن
اونموقع بازداشت بود
اونم نوشت ولی نه رسید اظهاراتم رو داد نه امضا تایید حرفام و رفت
چند روز بعد از دفتر بنیاد تماس گرفتن برم واسه قرارداد ولی قرارداد خودشونو جلوم گذاشتن منم از ترس بر خلاف میلم به تصور اجبار و در صورت مخالفت به بیرون کردنم منتهی میشه قرارداد و امضا کردن در حالی که قرارداد بنیاد کاملا بر خلاف توافق اولیه بود. چندسال بعدم تلفن مغازمو ضبط کردند که جزو اموال منقول مالک اول بود و سال80 ملک مغازه رو بدون اینکه به من اطلاع بدن یا ابلاغ بدن
فقط از طریق روزنامه واگذار کردند و سال 83به شخص دیگری منتقل شد و 1400این طرف رفت سند گرفت و الان داره اقدام میکنه مارو بیرون بندازه با تخریب ساختمان چون قدیمیه در حالی که اسکلت آهن دو طبقست
و این مالک میگه شما سرقفلی ندارید و با حق کسب میخواد منو بیرون بیاره
میخوام از بنیاد شکایت کنم برای قرارداد اجباری و در نظر نگرفتن چکی که داده بودم رفتم ازش اون اظهارات رو خواستم ببینم گفتن همچین چیزی نیست من که هستم دوتا شاهدم دارم
که یکیش مغازه رو واسم گرفت و دیگریش شاگردم بود که الان اربابه
تا وقتی که منو نخواسته بودن بلند کنن نمیدونستم چی بسرم آوردن الان میبینم از اول تا آخر سرم کلاه گذاشتن
آیا شکایتم بابت چکی که دادم و ابطال مزایده و سند مالکیت جدید قابل استماع است
چک ضمانت رهن محسوب می‌شود و شامل قوانین مالک مستاجر نمیباشد
الان چک بنده رو از کی باید بگیرم در حالی که از مالک اولی با رای دادگاه انقلاب گرفتن و ایشان به من چکو ندادن و همه سندارو با خودشون بردن
الان باید چیکار کنم که منو نتونن بیرون بیارن.؟
ملکم در وضعیت قدیم قرار داره و مشاع بین من و مالک جدیده

پاسخ ها :

ابطال سند مالکیت ابطال مزایده