مشاوره حقوقی رایگان - مال غیر

سلام بنده زمین دارم ک سال 95خریدم تازگیا اقدام ب الزام ب تنظیم سند کردم استعلامات انجام شده در حال پیگیری تازگیا دوشخص امدن و قولنامه ای رو‌ کردن ک فروشنده بعداز من ب اونها هم فروخته ایا من سندم رو‌ میتونم بگیرم ؟ ایا وقتی سند بگیرم میتونم اونارو کلا از زمینم دور کنم ؟ من سال 95 خریدم و اونها 97و99خریدن٫ادمای نرمالی نیستن شروع کردن ب دیوار کشی زمین من ایا میتونم وقتی سندم و گرفتم قلع و قمع کنم همرو؟

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.شما مالک واقعی هستید و انها باید از فروشنده خود شکایت کنند.