مشاوره حقوقی رایگان - تیر خوردگی بر اثر سهل انگاری سرباز خودی درسال 75

اینجانب ی.ب از خوزستان آغاجاری درسال 75براثرسهل انگاری سرباز خودی تیر خوردم ودراین حادثه یکی از دنده های سینه ام را درآوردند که دراین مدت چندین سال معلول وفاقد هیچ گونه کار می باشم ودراین سال ها هیچگونه بیمه ای یا خسارتی ازطرف دولت به من پرداخت نشده ممنونم راهنمايي بفرمایید‌باتشکر

پاسخ ها :

تیر خوردگی در سربازی