مشاوره حقوقی رایگان - سفته

سلام
من وام 30 میلیونی گرفتم بابتش به کسی که ضمانت کرد 30 میلیون سفته و سی میلیون چک دادم و قرارداد هم دارم. تمام اقساط وام پرداخت کردم امروز ضامن با مامور آمده محل کار من و سفته اجرا گذاشته و از دادگاه قبلش هیچ ابلاغیه ای نیومده و مامور از من مال میخاد که توقیف کنه. من چیکار کنم؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

برای اخذ اجراییه سفته نیازی به دادگاه نیست شما بی درنگ نسبت به طرح دعوی اقدام کنید ترجیحا از خدمات وکیل بهره ببرید

عادل بابایی

عادل بابایی :

اگر تامین خواسته است نگران نباشید با ارایه قرارداد میتوانید دفاع کنید اگر شماره سفته ئها در قراداد ذکر شده باشد