مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین

با سلام.زوجه بخاطر عدم تعادل روحی روانی ازبرج اول سال با تخریب لوازم منزل وشروع به توهین و افترا و تهمت وفحاشی های زشت به من وخانواده ام منزل رو با فرزند مشترک ترک کردکه از تمام کارهایش فیلم گرفته شده..واز آن به بعد سعی در محکوم کردن من وموجه نشان دادن کارش شکایت ودادخواست هایی را علیه من با اتهامات ضرب و جرح وترک انفاق و تخریب منزل اقدام کرده تا نشان دهد در حقش کوتاهی شده و به همین بهانه بتواند حق طلاق روبگیرد که در شکایت اولیه اش قرار منع تعقیب صادر شد.و ازشورا نفقه معوقه رو پیش کشید با ادعای 38ماه که در یک جلسه حضور پیدا نکردتابعد4ماه از همون شعبه اجراییه 12ماه برام ابلاغ شد!!واز دادگاه خانواده هم با دروغ بابت کتک خوردن و بیرون کردن از منزل توسط من و مطالبه نفقه خود وبچه داد خواست داده,ویارانه خودش وبچه رو نمیدونم چطور جدا کرده!؟فقط در بازدید کارشناس از منزل بابت اثاث منزل محکوم شدم.ولی ترک منزل زوجه با فرزند مشترک با اون اقدامات بخاطر عدم نفقه از جانب من نبوده بلکه بخاطر خصومت های شخصی و خانوادگی بوده که از فیلم گرفته شده پیداست.ولی دادخواست الزام به تمکین من و مطالبه نفقه معوقه زوجه باز است.ایابااین اتفاقات وشرایط بوجود آورده میتوانم از بابت ترک منزل زوجه واقداماتش در روز ترک منزل و رو شدن دروغش بابت کتک زدن و بیرون کردن از منزل توسط من امکان تغییر در پرونده می‌باشد؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تا زمانی که نشوز همسر شما اثبات نشده‌ نفقه به ایشان تعلق میگیرد.نففه معوقه و جاریه قابل مطاابه است اما در زندگی زیر یک‌ سقف اصل بر پرداخت نفقه است امکان دفاع دارید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

ایشان با برنامه و حساب شده پیش رفته و وکیل گرفته شما نیز باید حساب شده و با وکیل جلو برید.
با دو خط مشاوره رایگان به جایی نمی رسید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام دادخواست الزام به تمکین را پیگیری نمایید و اگر حکم نشوز زوجه صادر شود و زوجه حاضر به ادامه زندگی مشترک نباشد به زوجه نفقه تعلق نخواهد گرفت
و

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما یک پرونده کامل است که باید ابعاد حقوقی آن را بررسی کرد چرا که یک سوال نیست و چندین سوال را د قالب یک سوال مطرح کرده اید باید بررسی شود مشاوره تلفنی یا حضوری هماهنگ کنید