مشاوره حقوقی رایگان - چگونه میشود ترک منزل توسط زوجه و فرزند را اثبات کرد؟ با اثبات این امر چه حقوقی برای زوج ایجاد میشود

با سلام همسرم به مدت چندین روز است که از خانه با فرزندمان خارج شده و به خانه خواهرش رفته. چند بار هم جلسه ریش سفیدان گذاشتیم اما باز نمیگردد. چگونه میتوانم این امر رو به اثبات برسانم در دادگاه . نیاز به این دارم که با 110 تماس بگیرم و برای چندین بار از انها بخواهم که برای صورتجلسه عدم حضور زوجه در خانه مراجعه کنند؟ یا باید اقدام دیگری انجام دهم. گفتنی است چون بنده کارمند هستم ظاهرا در ساعاتی که من سر کار هستم به منزل رفت و امد میکند. همچین از بنده شکایت کرده که او را مورد ضرب و شتم قرار داده ام که کذب محض است. لطفا راهنمایی لازم را بفرمایید. ممنونم

پاسخ ها :

فریده کیانی

سرکار خانم فریده کیانی :

با سلام
در خصوص ترک منزل و عدم بازگشت با میانجیگری ریش سفیدان می توانید استشهادیه تنظیم نمایید و خود ریش سفیدان هم می توانند به عنوان شاهد امضا نمایند.
برای اثبات ضرب و شتم باید دلیل محکمه پسند مانند گواهی پزشکی قانونی یا شهادت شهود داشته باشند در غیر این صورت دعوایشان رد می شود. مهم دلیلی است که برای اثبات ادعای خود آورده اند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما نیاز به بررسی و گفتگوی بیشتر دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از شهادت شهود استفاده کنید و الزام به تمکین بدهید اگر عدم تمکین او ثابت شود نفقه به ایشان تعلق نمیگیرد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

برای زوجه اظهارنامه ارسال کنید و اگر بازنگشت دادخواست الزام به تمکین بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید دادخواست الزام به تمکین زوجه را اقامه نمایید و با
شهادت شهود ثابت نمایید که زوجه محل زندگی را ترک کرده است
بابت ضرب و جرح هم اگر نامه پزشکی قانونی داشته باشد ، دیه به ایشان تعلق خواهد گرفت

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
همان صورت جلسه 110 کافی است

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام ميتوانيد اظهارنامه فرستاده و دادخواست الزام به تمكين دهيد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
دادخواست الزام به تمکین به استناد شهادت شهود مطرح نمایید یا بدوا اظهارنامه ارسال دارید
جهت ضرب و جرح باید اثبات گردد

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام دادخواست الزام به تمکین را مطرح کنید پیش از ان نیز چندین صورتجلسه کلانتری اخذ نمایید