مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ملک

باسلام و احترام؛
آیا ملکی که در اداره ثبت در رهن بانک مرکزی می باشد اما در ستون مدت، مدت زمان آن یک ماه قید شده است، با توجه به اتمام مدت یک ماه از تاریخی که به رهن گذاشته شده و حتی با وجود گذشت بیش از یک سال از تاریخ رهن، اداره ثبت میفرماید در رهن میباشد، امکان توقیف ملک توسط دادگاه امکان پذیر میباشد، و اگر جواب مثبت هست راهنمایی بفرمایید که چگونه اقدام گردد.
با تشکر و دعای خیر برای تمامی کسانی که در این راه و راهنمایی مردم قدم برداشته و برمیدارند.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

تا زمانی که فک رهن در سند قید نشده باشد ملک رهنی تلقی می شود