مشاوره حقوقی رایگان - نداشتن مدیر ساختمان

با سلام ما در یک ساختمان 13واحدی زندگی میکنیم که به تازگی نقل مکان کردیم و هنوز خیلی از همسایه هارو نمیشناسیم ساختمان ما مدیر ساختمان نداره و ساختمان به شدت کثیف میباشد و کسی زیر بار مدیریت نمیره میخواستم بدونم چکار باید بکنم و به کجا میشه شکایت کرد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید با هماهنگی اکثر ساکنین به عنوان مدیر شروع به کار کنید