مشاوره حقوقی رایگان - جلب به دادرسی

با سلام
یه شکایت در مورد نزاع و ورود به عنف، تهمت و افترا و ضرب و جرح عمدی داشتیم که شاکی بودم حالا واسم پیام اومده که در مورد پرونده شما قرار جلب دادرسی صادر شده میخواستم بدونم اولا که اصلا معنیش چیه؟ و بعد از اون چه اتفاقی میفته و دیگه لازم هست که برم دادگاه یا نه؟ آخرش چی میشه؟ با تشکر از راهنمایی شما.....

پاسخ ها :

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

دادسرا شکایت شما رو نسبت به بخشی که قرار جلب به دادرسی داده وارد دونسته و پرونده رو جهت ادامه رسیدگی به دادگاه کیفری ارسال خواهد کرد.