مشاوره حقوقی رایگان - پرونده عدم تمکین

باسلام واحترام وآرزوی قبولی طاعات وعبادات به درگاه الهی .می بخشید پرونده الزام به تمکین بنده برای حکم تمکین کردن خانمم .قاضی محترم 2بار وقت رسیدگی واخذ توضیح صادرکرده .استعماع شهود روانجام داده ازبهمن سال 1400تا--1401بیست وچهارفروردین وقت نظارت داده استعلام کرده امروزم پیام وقت نظارت به دلیل اخذتوضیح ازطرفین به تاریخ 3/8 تجدید شده به نظرتون قانونیه ومشکلی نداره وبایستی چیکارکنیم درحالیکه تمامی مدارک و شواهد پرونده برعلیه زوجه مشهود است بی زحمت راهننایی می فرمایید دلیل این تاخیر چی می تونه باشه آیا وجه قانونی داره یاخدای ناکرده ماجرا داره. با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما می توانید با شماره پرونده از طریق سامانه ثنا قسمت پیگیری پرونده روند رسیدگی را مشاهده نمایید تا اطمینان حاصل کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر وقت نظارت مربوط به شعبه و داخلی است.مشکلی ندارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید حضورا از طریق شعبه پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

وقت نظارت مربوط به شعبه و داخلی است.مشکلی ندارد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

حضوری پیگیری نمایید احتمالا به جهت تراکم و حجم پرونده های شعبه است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام متاسفانه بعضی شعبه ها بدون دلیل پرونده ها را با تاخیر زیاد تعیین تکلیف میکنند. چاره ای جز صبر و پیگیری مداوم وجود ندارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا موضوع تمکین از موضوعاتی نیست که بخواهد تجدیدجلسه گردد مگر ادعایی مطرح باشد که قابل بررسی است

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

شما می توانید با شماره پرونده از طریق سامانه ثنا قسمت پیگیری پرونده روند رسیدگی را مشاهده نمایید تا اطمینان حاصل کنید