مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین

با سلام شوهر من پنجاه و شش سالشه و چند ساله متوجه شدم شیره و تریاک و گاها قرص بی دو مصرف داره و در موضوع جنسی خیلی سریع ارضا میشه و گاهی اصلا نمیتونه انجام بده ولی به من اتهام عدم تمکین زده

پاسخ ها :

علی حسین زاده

علی حسین زاده :

باسلام، همین موارد را در دادگاه مطرح و خواستار ارجاع به پزشکی قانونی شوید

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

عدم تمکین شامل دو بخش است یکی رابطه جنسی است و دیگری اطاعت و تبعیت زوجه از فرامین زوج است به عنوان مثال بدون اذن شوهر از منزل مشترک خارج نشود. ضمنا تقاضای تمکین اتهام نیست و عدم تمکین هم جرم نیست.علی الاصول زمانیکه زوجین زیر یک سقف باهم زندگی مشترک دارند فرض بر این است که زن از شوهر خود تمکین دارد بنابراین وقتی شوهر علیه همسرش در همان حالتی که باهم در یک منزل مشترک زندگی می کنند دعوای تمکین مطرح نماید اثبات عدم تمکین زن برعهده شوهر خواهد بود ولی در حالتی که زن منزل مشترک را بدون اجازه شوهر یا دادگاه صالح ترک نموده و در محلی غیر از منزل مشترک ساکن شده باشد فرض بر این است که زن تمکین ندارد و اثبات تمکین داشتن با زن است. بطورکلی معیار و مبنای تشخیص تمکین داشتن زن علی الاصول زندگی زوجین در منزل مشترک است مگر اینکه زن به حکم دادگاه منزل علی حده اختیار کرده باشد که این مورد استثناست.در خصوص کیفیت و توان جنسی هم موضوع بهتر است نزد مشاور خانواده یا روانشناس مطرح شود و خارج از حیطه تخصص وکیل است اما به لحاظ قانونی چنانچه زن بتواند ثابت کند همسرش در این زمینه ناتوان است و توان ارتباط زناشویی یا همان رابطه جنسی را ندارد می تواند به استناد عسروحرج ناشی از آن متقاضی صدور گواهی عدم سازش بشود و چنانچه دادگاه ادعای زوجه را وارد و ثابت تشخیص دهد می تواند با این تقاضا موافقت کند و نهایتا زن طلاق بگیرد اما تشخیص در هر حال با دادگاه صالح می باشد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در جلسه دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید