مشاوره حقوقی رایگان - بازی کردن با احساسات

سلام
نیت داشتم جهت تهیه جهاز دختر خانمی کمک کنم با مادر ایشان مطرح کردم و ایشان قبول نمودن با گذشت چند وقت و ارتباط گرفتن با دختر و مادر در خصوص کارشان به قدری از نظر عاطفی با من ارتباط برقرار کردن که من شدم پدر برای دختر و نیز شوهر برای خانم ( البته به صورت زبانی و عملی نه قانونی ) من هم غرق در این احساسات بعد از گذشت دوسال ازدواج صورت گرفت دقیقا فردای ازدواج مادر و دختر قطع رابطه کردن اول از همه از نظر عاطفی ضربه سنگینی به من وارد شده و بعد هم از نظر مالی برای مادر هزینه های مانند بیمه عمر عمل جراحی هزینه کردن جهت گرفتن دفتر چه خدمات درمانی و تقریبا هزینه 70 درصد جهیزیه
مسافرت خانوادگی همراه با خانواده داماد و ………… اینها رو اشاره کردم که من همانند یک شوهر ایفای نقش کردم و ایشان بعنوان همسر و نیز عروس همانند دختر فردای عروسی خداحافظی هم نکردند همه اینها فریب کاری بود بی زحمت راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

پاسخ به سوال شما حداقل دوصفحه آ چار و یک ساعت وقت نیاز دارد