مشاوره حقوقی رایگان - اتهام سرقت چک به دروغ و مسدودی حساب که چک ها صادر شده

باسلام اینجانب نزدیک به 200ملیون تومان از شخصی طلبکار می باشم که شامل چندفقره چک 19میلیون تومان و 25ملیون تومان و 7600تومان و 3میلیون تومان و 6میلیون تومان و یک فقره چک 150میلیون تومان که بابت خرید دوهکتار باغ نوشته شده بقیه حامل می باشد و غیر از 150تومان الباقی در تاریخ خود چک که سال 1391و1392 می باشد توسط خودم برگشت خورده به علت کمبود موجودی و با توجه به دوستی که با این اقا داشتم دائم امروز و فردا می کرد و از من زمان می خواست و هرچند وقت یکبار مبلغ ناچیزی به حسابم واریز می کرد و یکدفعه متواری شد و خبری ازش نداشتیم و این اواخر که پسرم مکان انها را پیدا کرده بود چک ها را به او واگذار کردم و او با دادن تامین خواسته حساب انها را مسدود کرد و بعد از چندسال او خودش را نشان داد و به منزل ما امد و درخواست داشت چک ها را بگیرد و از خودش سفته بدهد لازم به ذکر است که کلیه چک ها به نام دختر این آقا می باشد که توسط پدرش به من داده شده بود و در ضمن متوجه شدیم که انها چک ها را مفقودی و سرقتی اعلام کرده اند و باتوجه به داشتن چک برگشتی دسته چک گرفته اند و کار میکردند با حساب و زمانی که به خانه ما امد صریحا گفت: که برای گمراه کردن بانک این کار را انجام داده که دسته چک بگیرد چون با اینکار در سیستم بانک مرکزی چک برگشتی دیگه ثبت نمی شود و سند این گفته هایم فیلمی دارم که صدا هم دارد من در خانه از او ضبط کردم و با پسرم به بانک رفتند و یکی از حساب های انها را پسرم باز کرد که اون پولی که درحساب می باشد را برداره و به او بدهد و زمانی که پسرم حساب را باز کرد پول را برداشت کردند که پرینت و نامه باز کردن حساب را برداشت هم میتوان از بانک گرفت و پولی به ما نداد و چندروز بعد دخترش که پزشک می باشد تماس گرفت و گفت از شکایت کردم به عنوان سارق و جعل اسناد درصورتی که این چک ها را پدرش به من داده و من متوجه شدم که اینها از این طریق که شرکتی ثبت می کنند و وام های زیادی میگیرن که پدرش و برادرش و دختر که چک ها به نام او می باشد و از حساب یکی از سه شرکت های ثبت شده که هرسه نفر انها اعضای ان می باشند صادر شده و حالا دختر او این ادعا را کرده که من چک ها در یک مهمانی خانوادگی سرقت کردم و درحال حاضر بعد از چند سال اقدام کردم درصورتی که تمام چک ها را توسط خودم برگشت خورده و در هیچکدام هم بانک نگفته سرقتی بوده و فقط علت کمبود موجودی بوده و پرونده های شورا را باتوجه به شکایتی که کرده درخواست اناطه داد تا نتیجه شکایت کیفری ایشان صادر شود لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

فاطمه احمدي ديواندر

فاطمه احمدي ديواندر :

استان :

اول اینکه چک توسط چ شخصی امضا شده اینو بفرمایید تا راهنمایی صحیح انجام شود