مشاوره حقوقی رایگان - امانی بودن چک

چکی توسط نفراول دروجه نفرسوم صادر میشود وبه نفر دوم داده میشود که انرا به نفر سوم بدهدنفر سوم چک را دریافت کرده و رسید میدهد بعدا متوجه میشود که اشتباه نموده ونباید چک دریافت مینموده چون بانفر اول قردادنداشته لذا چک را به نفر دوم پس میدهد واز نفر دوم شکایت میکندو تقاضای پولش را مینماید دادکاه نسبت به دریافت پولش از طریق چک نفر اول دستور میدهدزمان طولانی میشود و تعرفه دادکاه بابت تاخیر تادیه زیاد میشود. لذا نفر سوم که مدعی بی ارتباطی نفر اول به موضوع بوده به نفر دوم مراجعه وچکی را که پس داده است دریافت میکند و هم اصل وهم تاخیر انرا اقدام مینماید سوال بنده اینست ایا از زمانیکه چک توسط نفر سوم به نفر دوم پس داده میشود ان چک نزد نفر دوم امانت محسوب میشود یا خیر وسوال دوم ایا نفر سوم میتواند درخواست تاخیر تادیه نماید باتوجه به عودت چک توسط خودش

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر چک به صورت امانی در دستان شخص بوده و سپرده شده باشد امانت محسوب می شود و آن شخص می تواند تحت عنوان خیانت در امانت شکایت کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به بررسی بیشتر دارد جهت راهنمایی و مشاوره بهتر است با وکلا تماس بگیرید