مشاوره حقوقی رایگان - سایت شرطبندی و رفع مسدود شدن کارت

سلام خسته نباشید من الان 2ساله حسابم مسدودشده بخاطر سایت شرطبندی .حقیقتش میترسم برم چیکارکنم.میگن شلاق داره وجریمه نقدی .میترسم برم دستگیرم کنن

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر یک بار وارد سایت های شهروندی شده باشید با گرفتن تعهد از شما حساب تان رفع مسدودی خواهد شد و باید دیگر تکرار نکنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید وضعیت شما بررسی تا به بهترین نحو پیشنهاد راهکار شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر بار اولی است که حسابتان مسدود سده باگرفتن تعهد از شما حساب تان رفع مسدودی خواهد شد و باید دیگر تکرار نکنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما می بایست مراجعه نمایید می توانید خدمت شما عرض کنم که وکیل بگیرید ولید مجازات شما با توجه به مبالغ و تعداد دفعاتی که تشریف برده اید متفاوت است و