مشاوره حقوقی رایگان - شرایط رفع مسدودی

با سلام ببخشید اگر کارتمان به خاطر شرط بندی مسدود شده باشد چگونه رفع مسدودی بگیریم؟ و موجودی های خودمان را برداشت کنیم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر برای بار اولتان هست باید به معاونت فضای مجازی دادستان کل کشور مراجعه و در آنجا تعهد مکتوب اخذ و سپس به حساب شما رفع خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود یا شخصا یا توسط وکیل اقدام نمایید تا محکوم نشدید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
اگر سابقه ندارید با اخذ تعهد می توانید درخواست رفع مسدودی را دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به مرجع صادر کننده دستور مسدودی مراجعه کنید

کتایون سراج

کتایون سراج :

سلام به مرجع صادر کننده دستور مسدودی مراجعه کنید در صورت نیاز به مشاوره حقوقی در خدمت هستم

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

اصولا مرجع صادر کننده مسدودی رافع خواهد بود. اجرای احکام بر اساس دستور دادستان. ب مرجع صادر کننده مراجعه کنید

مرتضی جمالوند

جناب آقای مرتضی جمالوند :

با سلام و وقت بخیر ؛
ابتدا به بانک مراجعه کرده تا مشخص گردد مرجعی که دستور مسدود کردن حساب شما را داده مشخص شود سپس با مراجعه به شعبه مجری اقدامات قانونی لازم را به منظور رفع مسدودی حساب انجام دهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق شعبه ایی که مسدود کرده اقدام نمایید و معمولا برای بار اول تعهد می گیرند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق مرجع قضایی مربوطه که دستور مسدودی داده