مشاوره حقوقی رایگان - رفع مسدودی حساب بعلت شرط بندی

با سلام
سیزده ماه پیش حسابم بعلت شرطبندی مجازی از طریق دادستانی کل مسدود شد، بعد گذشت چند ماه دادگاهی شدم و در قسمت دادگاه کیفری حکم حبس بدل به جزای نقدی برام زدند، رفتم اجرای احکام جریمه رو دادم و دادیار اجرای احکام نامه ازادی حساب رو به صورت مکاتبه کاغذی برای دادستانی کل کشور زد که از طریق دادستانی کل نامه رفع مسدودی برای بانک زده بشه(چون حساب توسط دادستانی کل بسته شده بود)، ایا باید حضوری نامه رو برای دادستانی کل ببرم یا میتونم فکس کنم؟؟حکمم قطعی بوده، ممکن ه دادستانی کل حکم صادره رو قبول نکنه و دوباره دادگاهی بشم؟؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می توانید دستی بگیرید تا سریعتر اتجام شود.خیر حکم صادر شده و تمام

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نه حضوری و نه فکس باید از طریق دفتر خدمات قضایی ارسال شود به شعبه دادگاه تجدیدنظر استان

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

قاعدتاً اجرای احکام نامه را باید سیستمی برای دادستانی کل ارسال می کرد
قبول می کنه

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ترجیحا حضوری پيگير ماجرا شوید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اجرای احکام نامه را باید سیستمی برای دادستانی کل ارسال می کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با دادستانی تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید.