مشاوره حقوقی رایگان - رفع انسداد حساب بخاطر شرط بندی

من حسابم دادستانی مسدود کرده.میخوام بدونه که وکیل میتونه برام کاری کنه که حسابم باز بشه و من جریمه نشم یا شلاق و حبس برام نبرن.من تا حالا هیچ پرونده ای نداشتم...

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ب چه دلیل مسدود شده. باید بررسی شود. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید و یا از پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایی

یک وکیل

بستگی به قاضی رسیدگی کننده دارد

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

سوال ناقص است جهت مشاوره بیشتر از طریق پنل مشاوره با بنده تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بسته به نظر قاضی دارد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بسته به نوع جرم و دفاعی که خود و یا وکیلتان میکنید امکان تعیین فقط جریمه نقدی می‌باشد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق پنل اقدام به درخواست وکیل کنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بسته به سوابق شما و شعبه رسیدگی کنده مجازات تعیین و یا تخفیف و یا تعلیق خواهد شد.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام اینکه موضوع پرونده چ بوده ک حساب مسدود شده لازم است. و تحت شرایطی با صحبت با مرجع قضایی میتوان در خصوص اموالی رفع مسدودی خواست.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما حتما به مرجعی که حساب شما را توقیف کرده است ( پلیس فتا یا دادستانی ) مراجعه نمایید و ممکن است با دادن یک تعهد ، پرونده مختومه بشود و اگر مراجعه ننمایید حتما پرونده شما به دادسرا ارسال خواهد شد و مجازات خواهید داشت جهت نیاز به توضیح بیشتر تماس بگیرید

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

بستکی به پرونده داره و کی بایست مطالعه گردد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر دفعه اول است بله امکان پذیر است