مشاوره حقوقی رایگان - آب چشمه

سلام پدر بنده نزدیک به 2هکتار زمین از مالک خریداری نموده و چشمه آبی که اندازه یک بند انگشت آب دارد رو که در حریم همین روستا قرار دارد و فاصله تا زمین نزدیک هزار متر است و با استفاده از لوله آب رو به داخل زمین هدایت نموده ایم آیا امکان دارد چشمه رو خریداری نمایم در صورتی که زمین ما قولنامه دستی است ناگفته نماند سی سال قدمت آن چشمه در سابقه باغ ما هستش و درختان زیادی کاشته ایم توسط این آب

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید شرایط منطقه ای و مفاد قولنامه بررسی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
چشمه متعلق به شرکت آب منطقه و دولت جمهوری اسلامی ایران است.
شما طبق قرارداد عادی از چشمه استفاده کنید و نیازی به پیگیری موضوع و خرید چشمه نیست .
توجه داشته باشید که در صورت اختلاف و طرح دعوا موضوع به ضرر شما خواهد شد .
اخذ هر گونه مجوز جهت استفاده از آب چشمه و چاه آب و رودخانه و... از طریق شرکت آب منطقه ای باید انجام شود.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام مالکیت خصوصی در خصوص چشمه وجود ندارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض کنم که در چشمه مالکیت خصوصی وجود ندارد