مشاوره حقوقی رایگان - صدور رای الزام به تمکین

باسلام از خانمم به دلایل:1- دنبال ترک زندگی مشترک آن هم با زمان بیشتر از 7 ماه ، 2- عدم تمکین خاص و 3- عدم ترغیب به همکاری جهت درمان واژینیسومس 4- همچنین بی فایده بودن فرستادن پدر و مادر و بزرگتری از فامیل جهت بازگرداندن خانم به منزل به دادگاه خانواده شکایت کردم. لازم به ذکر است برادرها و خواهرهای خانم و مادرشون در غیاب پدر فوت شده هیچ گونه مسیر صلح و سازشی را پی نگرفته اند و به من شوهر اجازه رفت و آمد به منزل پدری خانمم و دیدن خانمم را نداده اند.
لازم به ذکر است مدارک برگزاری مراسم شام عروسی و ماه عسل و بلیطهای پرواز و هتل هم همگی تقدیم قاضی شدند.
در دادگاه خانمم با تهمتهایی مثل دخالت خانواده شوهر و مادر شوهر و خواهر شوهر با وجود زندگی مستقل و منزل جداگانه شد و یا رفتار خشن شوهر بدون اثبات که اینهم فقط تهمت است در دادگاه این مواردو از جمله دلایل عدم تمکین اعلام کرد. سوالم این است این مواردی که خانم اعلام کرد می تواند به عنوان عدم تمکین از سوی دادگاه مورد پذیرش قرار گیرد؟ سوال دوم چه مدت زمانی طول میکشد تا قاضی رای صادر کند؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اصولا خیر اینها به عنوان دلیل غدم تکین مورد قبول نیست و احتمالا رای الزام به تمکین داده می‌شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
رسیدگی به پرونده زمان مشخصی ندارد.
مواردی که اعلام کردید تاثیری ندارد و ادعای بدون دلیل است که هیچ اثری ندارد.
دخالت خانواده نیز هیچ ارتباطی به موضوع پرونده شما ندارد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

رفتار خشونت آمیز باید اثبات گردد بنظر الزام به تمکین صادر گردد
زمان قابل پیش بینی نمی باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام زمان در خصوص هیچ موضوع قابل پیش بینی نیست اما در خصوص سایر موضوعات نیاز به بحث و گفتگو می باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه
هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخیر. موارد فوق دلیل موجهی برای عدم تمکین نمی باشد و تعیین دقیق زمان صدور رای امکان پذیر نمی باشد.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
همسرتان باید شکایت کیفری علیه شما مطرح کند و اگر پرونده مستقلی تشکیل ندهد دادگاه خانواده از ايشان نمی پذیرد

مهتاب شاکری

سرکار خانم مهتاب شاکری :

با سلام. خیر. زمان مشخص ندارد اما یک ماه علی الاصول