مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم نامه ارث

سلام
من زمینهای پدرم را 20سال پیش ازش باسند عادی خریدم.بعد از فوت ورثه به من فشار اوردند که با انها تقسیم کنیم تقریبا من نصفش رو به اونا دادم.بعد از بکی دو سال از من شکایت کردن برای تقسیم ماترک ودر شکایت اون تقسیم نامه رو ارابه ندادن ووقتی دردادگاه محکوم شدند دوباره با اون از فرصت استفاده کردند که ما با تقسیم کردیم.ایا این حکم قطعی که من اونارو محکوم کردم این تقسیم نامه رو بازل میکنه یا نه.ممنون

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به بررسی بیشتر دارد جهت راهنمایی و مشاوره بهتر است با وکلا تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نیاز به بررسی مدارک دارد