مشاوره حقوقی رایگان - ساخت نا ایمن

با سلام. سال 98 واحدی را از مجتمع 12 واحدی خریداری کردم در هر طبقه دو واحد اوایل که واحد بغل کسی نبود متوجه این مشکل نشدیم از داخل اتاق خواب یک دیوار مشترک با همسایه بغل میباشد که متاسفانه صدا راحت رد وبدل می‌شود یعنی اگر طرف با تلفن مشغول صحبت باشد صدای طرف پشت خط شنیده می‌شود مورد دوم یک طرف ساختمان دیوار به طول 10 متر فاقد باد پست میباشد و در بعضی از قسمت ها دیوار سالن پذیرایی ترک برداشته که نور رد می‌شود در ضمن دیوار فاقد سیمان کاری از پشت است و بوسیله پمپ فقط سفید شده است با توجه به اینکه مالک سند زده و پایان کار مربوط به سال 99 است امکان پیگیری میباشد لطفا راهنمایی بفرمایید. متشکرم

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. توجه داشته باشید آیا بافروشنده قراداد دارید و ایشان تعهداتی در این زمینه ،(بعنوان مثال نوع دیوارچینی و نوع مصالح و...) داشته یا خیر ؟ اگر نداشته بنظر می بایست خودتان رفع عیب نمایید .تشکر