مشاوره حقوقی رایگان - انحصار ورثه

سلام
پدربزرگ بنده فوت کردند و ملکی دارند 3 پسر او ادعا می کنند که از این ملک چیزی به 2 دختر او نمی رسد در زمان حیات ایشان یکی از پسرانش اونو برد و اجازه ی ملاقات هم به کسی نمی داد (ادعا می کند که ملک به نام خود زده )چه اقدام قانونی میشه انجام داد تا خواهران حق خودشان را بگیرند؟همه ی اسناد هم بردن پیش خودشان

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام ، با تشکیل پرونده مالیات بر ارث و استعلام های لازم متوجه خواهید شد که آیا سند به نام پدربزرگ هست یا خیر
از طرفی امکان تحریر ترکه نیز وجود دارد
اگر املاک سند رسمی به نام پدربزرگ باشد بدون سایر وراث نمی‌توانند شش دانگ را به نام خود کنند اما اگر پیش از فوت سند تنظیم شده باشد جزو ماترک محسوب نمیشود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پس از انحصار وراثت نسبت به درخواست استعلام و تقسیم ترکه اقدام نمایید
اگر در زمان حیات انتقال داده باشد صرفا با اثیات حجر باطل می باشد