مشاوره حقوقی رایگان - وارد نشدن نام فرزند در شناسنامه

با عرض سلام و خسته نباشید
خانمی 36ساله هستم که نامم در شناسنامه پدرم درج نشده ولی نام پدرم در شناسنامه من ثبت شده،ازدواج پدر و مادر من موقت بوده و پدرم از وارد کردن نام من در شناسنامه خودش مخالفت کرد،میخواستم بدونم که با وجود نبودن نام من در شناسنامه پدر آیا بعد از فوت ایشون بنده در تقسیم ارث به مشکل میخورم؟با توجه به اینکه ازدواج پدر و مادر من موقت بوده
با تشکر

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

شما ورثه پدر محسوب می شوید در گواهی انحصار وراثت نام شما قید شود.