مشاوره حقوقی رایگان - باطل کردن سند توقیف شده و صدور سند جدید معارض با سند باطل شده توسط محکوم علیه و تضییع حق محکوم له

با عرض سلام و ادب: متن سوال در 3 آذر96 با رای قطعی دادگاه تجدید نظر محکوم علیه ملزم به انتقال سند رسمی در احدی از دفاتر رسمی بنام محکوم له شده باشد و اجرائیه صادر و با انقضای مهلت تعیین شده برای انتقال سند محکوم علیه نسبت به انتقال سند اقدام ننموده و در همین اثنا با همکاری برخی از کارمندان ثبت اقدام به تغییر مفاد سند توقیف شده مینماید در جهت تضییع حق محکوم له - سند توقیف شده و سندی که الزام به انتقال آن شده بود را باطل سندی جدید معارض با سند توقیف شده صادر و در این سند جدید در مقایسه با سند باطل شده بسیاری از مشاعات حذف یا تغییر نموده اند و موجبات تضییع حقوق محکوم له را موجب شده سوال این است خواهشمند است ارائه طریق فرمایید که اینجانب در رابطه با احقاق حقم چه اقدامی میتوانم داشته باشم. تشکر

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام
این رخداد در صورت ثبوت جعل و استفاده از سند مجعول است حال فارغ از مبحث اولی می بایست در محکمه کیفری شکواییه تقدیم دارید و با داشتن دلایل خود ابتدا به ساکن مجعولیت سند را اثبات و سپس با اتکا بر رای دادگاه عمومی حقوقی اول رای را به اجرا گذارید
در حال حال مشورت باوکیل به صورت حضوضری توصیه می شود
شما می توانید در این خصوص با بنده و یا همکاران محترمم در دادراه تماس حاصل نمایید
با تشکر

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه به صورت حضوری اعلام شود.