مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت

با سلام.
پدر بنده 4 ماه پیش فوت شدند. ایشون 5 فرزند دارند. 4 نفر از ما کار انحصار وراثت را به برادر بزرگترمون محول کردیم. تمامی مدارک مورد نیاز پیش ایشون هست. به دلیل اختلافات پیش آمده و اختلاف نظر ایشون از انجام حصر وراثت سرباز زدند. سوال: آیا یکی از ما چهار نفر میتوانیم حصر وراثت را از ابتدا انجام دهیم. مدارک سند ملک. شناسنامه پدرم گواهی فوت و شناسنامه خود برادر بزرگترم که دست ایشون هست و به ما نمیده. با وجود عدم در اختیار داشتن این مدارک تکلیف چی هست؟
ممنونم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله هریک از ورثه می توانند اتحصار وراثت انجام دهند. از ثبت احوال می توانید گواهی فوت بگیرید. و در خصوص وراث هم ازطرف شورا استعلام می شود. مشکلی نیست