مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام خانمم درخواست طلاق داده 4بار هم رفتم شورای حل اختلاف 20روز پیش یه پیام واسم امد که پرونده شماره فلان مختومه شده دوباره امروز یه پیام واسم امد که به دادگاه دادخواست مهریه داده لطفاً راهنمایی کنید

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

سوال روشن مطرح نشده . زوجه حق طرح دعاوی متعدد غلیه زوج بابت نفقه ، مهریه ، سایر حقوق مالی و طلاق را دارد .

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بابت رسیدگی به خواسته مطاله مهریه است که در این ارتباط حکم صادر خواهد شد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

هر یک از این دعاوی جز دعاوی حقوقی است که از طرف زوجه میتواند طرف شود شما بهتر است از طریق سامانه ثنا قسمت پیگیری اشخاص حقیقی روند پرونده تان را بر اساس شماره 16 رقمی پرونده بررسی کنید

یک وکیل

دادگاه صالح رسیدگی به مهریه هست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بابت رسیدگی به خواسته مطاله مهریه است که در این ارتباط حکم صادر خواهد شد ربطی به طلاق ندارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت دعاوی متعدد و جداگانه از طرف ایشان قابل طرح است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

امکان مطالبه مهریه بدون دادخواست طلاق می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پرونده در شورا مختومه شده و به دادگاه ارسال شده است.
شما منتظر ابلاغ دادگاه باشید.