مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالكيت

با سلام
بنده يک كاميون كشنده خريداری نمودم و قولنامه دستی از مالك گرفتم برای انتقال سند و تعويض پلاك خواهر زاده ام را فرستادم و بنا به دلايل سند به نام او زدم بعد از چند ماه خودرو كه تحت تصرف بنده بود را توقيف كرد و ادعای مالكيت نمود در صورتی كه كل مدارك تحويل بنده بود اگر ممكن است راهنمايی كنيد با تشكر

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام, سند به نام ایشون هست و امکان این توقیف برایشان وجود دارد , بار اثبات مالکیت خودرو به شما با شماست.