مشاوره حقوقی رایگان - سفته برای استخدام

سلام و وقت بخیر. من 21 سالمه و مدتی پیش برای کار کردن در یک خیریه اقدام کردم. اما قبل از هرچیز از من مدارکی خواستند مثل قبض منزل و کپی مدارک و یک سفته ی 10 میلیون تومانی و گفتند که روی سفته درج میشه در وجه خیریه. اما من به علت بی تجربگی در این مسائل دچار شک شدم و نمیدونم باید اعتماد کنم یا نه و اینکه چطور از هر خطری قبل از دادن سفته پیشگیری کنم. لطفا کمک کنید ممنون

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
در سفته نباید نوشته شود در وجه خیریه بلکه حتما باید نوشته شود بابت ضمانت حسن انجام کار و در صورت احراز تخلف و ورود خسارات پس از کارشناسی قابل وصول است .

پرسشگر :

یعنی اگه روی سفته نوشته بشه بابت حسن انجام کار سفته دیگه هیچ نوع مشکلی ایجاد نمیکنه؟

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

در صورتی که در انجام کار خود خساراتی به بار نیاورید خیر مشکلی ایجاد نمیشود