مشاوره حقوقی رایگان - پرده بکارت

سلام ایا پزشک قانونی بعد گذشت 8سال از زمان پارگی پرده بکارت می‌تواند تشخیص بدهد کی این اتفاق افتاده ضمن اینکه من در سال 1400عقد کردم والان یکسال ‌ رابطه جنسی با همسرم دارم ،حالا بااین اوضاع پزشک قانونی می‌تواند تشخیص بدهد چه زمانی پرده بکارت من پاره شده ؟؟؟
و الان من با همسرم به مشکل خوردم و میخواهم جدا بشم و چون ایشون اطلاع داشتن بابت این قضییه میخوان اثبات کنن که من موقع ازدواج بکارت نداشتم و از دادن مهریه خودداری کنن
ممنون میشم سریع جواب بدید چون پای ابروم وسطه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر قابل تشخیص نیست.
بهتر است دوستانه مشکل خود را حل و فصل کنید