مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به کارشناس منزل برای تمکین

با سلام در دادگاه تجدید نظر تمکین کارشناس فرستادن منزلی که همسرم برای تمکین معرفی کرده بودند و در حضور خودم کارشناسی انجام شد و منزل مورد تایید نبود و توسط کارشناس رد شد . حالا ایشون اعتراض زدن و قراره تیم کارشناسی برن منزلشون . سوالم اینه که دو روز از ابلاغ به کارشناسان گذشته اما هیچ تماس یا ابلاغی بنده دریافت نکردم برای حضور در روز کارشناسی. آیا ممکنه بدون حضور بنده منزل رو کارشناسی کنند؟؟ کارشناس قبلی منزل پدری بنده رو هم ملاحظه کردند آیا این تیم هم این کارو می‌کنند...خیلی نگرانم که حقم پایمال نشه

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

کارشناس نباید از شما دعوت کند، تعیین محل زندگی با تایید کارشناس بر عهده زوج است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

کارشناس منزل را کارشناسی میکند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اسامی کارشناسان را از شعبه اخذ و با آنها تماس بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود قابل اعتراض است منتظر ابلاغ باشید