مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مشاوره

با سلام من 6 سال در یه پروژه مسکونی از ابتدا موقعی که کارگاهی بود در تعمیر و نگهداری برق ساختمان مشغول به کار بودم 1.5 سال زیر دست یه پیمانکار بودم و پیمانکارو عوضش کردن بازم 1.5سال دوباره زیر دست یه پیمانکار دیگه گذاشتن و بعد از اون منو انداختن زیر نظر ساختمان که بازم 1.5 سال اونجا مشغول به کار شدم و بعد از آن هیئت مدیره تشکیل شد منو دوباره زیر نظر یه پیمانکار که مهندس ناظر برق بود گذاشتن اون پیمانکارم فقط پولشو میگرفت هر دوماه پول منو دیر میداد منم به مدیر ساختمان اعتراض کردم چرا پول منو دیر میده در ضمن سالی یه بار مرخصی میرفتم و هر شخصی که بجای خودم میذاشتم پولشو از جیب خودم میدادم بعد بخاطر اعتراضم بدون دلیل منو انداخت منم مدیر ساختمانو شکایت کردم چون بیمه منو ساختمان رد میکرد بیرون منم وکیل گرفتم و حق وکالت به وکیلم دادم فقط یه جلسه وکیلم با مدیر ساختمان در شورای حل اختلاف وزرات کار جلسه تشکیل دادن. بعداز اون وکیلم گفت مدیر ساختمان 6 سال بیمه و هرچه حق سنوات و عیدی و... و بازگشت به کار برعهده گرفت سوال بنده این است که الان نزدیک 41 روز از جلسه اول میگذرد که هنوز هیچ نامه ای یا ابلاغیه ی بازگشت به کار بدستم نیومده خواهشا راهنماییم کنید دقیقا چقد طول میکشد تا ابلاغیه به دستم برسه. ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " سوال تکراریست . قبلا به این سوال که به نحو دیگری مطرح شده بود پاسخ مستدل و مستند به قانون و راهکار مسالمت آمیز نیز ارائه شده است . ضمن اینکه شما وکیل هم دارید . می توانید سوالات متعدد خود را از وکیلتان که حق الوکاله از شما گرفته بپرسید . معمولا پس از آخرین جلسه رسیدگی به کارگر و خواهان اعلام می شود حدود یکهفته تا 10 روز از تاریخ جلسه جهت ابلاغ و دریافت رای به اداره کار مراجعه نماید . رای کارفرما از طریق پست سفارشی ارسال می گردد.

یک وکیل

با سلام بهتر است سوالهای خود را از وکیلتان بپرسید.