مشاوره حقوقی رایگان - تهمت مالخری

دوست همسرم وسیله ای به داده که برایش بفروشد روز بعدهمسرم رابه جرم مال خری به پاسگاه بردند لطفا راهنمایی کنید که چه کارباید کرد؟

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام اگر مشخص شود ارزش خریداری وسیله نقلیه با قیمت بازار تفاوت فاحش دارد دادگاه اصل را بر این میگذارد ک همسر شما از مسروقه بودن مال اطلاع داشته مگر اینکه خلاف این موضوع باشد و همسر شما سابقه کیفری نداشته باشد