مشاوره حقوقی رایگان - موتور خودرو تعویضی

سلام
سال 98 یکدستگاه پژو 405 مدل 79 خریدم، تعویض پلاک کردیم و طی این دو سال خودرو رو کاملا بازسازی کردم، قبل از عید شایعه شد که خودروهای کاربراتوری اجازه تردد ندارن، به راهنمایی و رانندگی مراجعه کردم و راجع به نحوه تعویض موتور پرسیدم اونها بهم یه برگه مجوز بدون بازدید دادن، طی تعطیلات عید متوجه شدم اون شایعه برای تاکسی ها بوده و خودروی من نیازی به اینکار نداره، بعد از تعطیلات قصد فروش ماشین رو پیدا کردم و با مشتری برای 7 اردیبهشت قرار تعویض پلاک گذاشتم، یکروز قبل رفتم راهنمایی که راجع به اون درخواست بپرسم و گفتن برگه بازدید رو بگیرید و در صورت تایید موتور درخواست پاک میشه، وقتی برای بازدید رفتم بر حسب اتفاق همون شخصی اونجا بود که سال 98 خودرو رو بازدید کرده بود و برای من تعویض پلاک کرد، خودرو رو بررسی کرد و موتور رو تایید کرد، درخواست حذف شد، فردا که با مشتری رفتیم دوباره زمان بازدید رفتم داخل لاین همون افسر اینبار با کمال تعجب گفت موتور تعویضیه! تمام کارشناسهای اونجا هم گفتن تعویضیه، ایرانخودرو هم گفت تعویضیه، الان گفتن ماشین رو 11 اردیبهشت بزار پارکینگ و بیا آگاهی تا بفرستیم دادسرا، دارم دیوونه میشم یکی میگه ممکنه دزدی باشه و زندانیت میکنن، اونیکی میگه ماشین اوراق میشه، لطفا راهنمایی کنید من الان باید چیکار کنم؟ چه مصیبتی در انتظار منه؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

هیچ مصیبتی نیست نگران نباش ، واقعیتی که اینجا گفتی آنجا هم بگو ، احتمالا اون کسی که به شما فروخته عوض کرده به شما نگفته.