مشاوره حقوقی رایگان - قصور دندانپزشک

سلام. وقت بخیر
من با درد دندان به دندانپزشک مراجعه کردم. گفتن باید عصب کشی بشه و پر بشه. عصب کشی انجام شد ولی گفتن چون دندان پوسیده باید روکش بشه. جراحی انجام شد و روکش هم انجام شد. با مبلغ یک میلیون و پانصد هزار تومان درودر مدت 4ماه.
بعد از یکماه گفتن برای چکاب برم وقتی رفتم گفتم که ریشه دندان من درد میکنه عکس گرفتم دیدن گفتن ریشه شکسته باید کشیده بشه و ایمپلنت بشه. علت رو هم گفتن که چون دندانهای شما نزدیک به هم هست دندانهای مجاور فشار آورده ولی من عکسها و توضیحات پرونده رو به متخصصین دیگه و حتی متخصص ریشه و حتی دکتر پزشکی قانونی نشون دادم گفتن که مقصر دکتر هست که فلزی که برای روکش گذاشته مناسب ریشه دندان شما نبوده و فشار آورده و شکسته.
من رفتم پیش دکتر که بین خودمون حلش کنیم و رایگان ایمپلنت کنن ولی باز قبول نکردن که مقصر هستن و گفتن با هزینه درستش میکنن.
حالا میخوام شکایت کنم ولی پزشک قانونی گفتن که سه ماه طول میکشه و یک میلیون و پانصدهزار تومان به شما میدن.
خواستم بدونم که دیه دندانی که کامل از بین رفته اینقدر میشه.
و اینکه من چیکار باید بکنم که بتونم به حقم برسم.
انصاف نیست که 1/500/000 هزینه کردم الان هم دوباره 3/200/000 هزینه کنم که درستش کنن.
ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام, چنانچه دندان شما از بین رفته باشد و احتمالا از دندانهای عقب شما هست دیه آن 6 میلیون و 750 هزار تومان میشود, باید از طریق سازمان نظام پزشکی یا دادسرا اقدام به شکایت نمایید.