مشاوره حقوقی رایگان - حساب پدرم مسدود شده

سلام خسته نباشید
درسال1395پدر بنده محکوم به پرداخت 0.5%دیه کامل در اثر ضرب وجرح عمدی شده است. پدرم قصد دادن دیه را داشته ولی شاکی زن عموی بنده قبول نکرده و به پدرم گفته رضایت رو میذارم رو پرونده اما نذاشته والان درسال1401 حساب پدرم رو مسدود کردن تکلیف چیست باید چیکارکنیم؟
پدربنده هم درسال 1395شکایت کرد از زن عموی بنده و پزشک قانونی 0.5%دیه کامل دراثر ضرب و جرح عمدی توسط زن عموم تعیین کرد اما دادگاه رأی به زن عموم داد نمیدونم چرا درحالی که پزشک قانونی پدرم ضرب جرح برای دوروز پیش نشون داده
اما پزشک قانونی زن عموی بنده ضرب و جرح برای یک هفته پیش است
الان پدرم چقدر باید دیه بده به زن عموم؟؟
چرا دادگاه به پزشک قانونی پدرم رأی نداده و قبول نکرده؟
الان که پنج سال گذشته باید دیه بدیم؟
پرونده مختومه نمیشه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میزان صدمات میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دیه شامل مرور زمان نیست و باید پرداخت شوذ

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اجرای احکام مربوطه پیگیری کنید