مشاوره حقوقی رایگان - حق شیفت شب

مدت 9 سال هست که شیفت شب میدهم در این مدت فقط دو سال حق شیفت گرفته ام مابقی را اصلا نگرفته ام. شیفت هم به این صورت است که در ماه 10 شب یا 15 شب شیفت شب هستم. آیا میتوانم بر علیه شرکت پیمانکار شکایت بکنم و حقم را بگیرم؟ البته بعضی از اون شرکتهای پیمانکاری تسویه کرده ام و رفته اند الان این شرکت آخری باهاش 4 سال هم کار میکنم

پاسخ ها :

حسین یاوری

حسین یاوری :

موارد بسیاری را باید پاسخ دهید تا بتوان جواب قاطعی داد حضورا به وکیل مراجعه کنید