مشاوره حقوقی رایگان - آسیب دیدگی چشم

با سلام پسرم را در دوره ی آموزشی برای حرص کردن درخت داخل پادگان برده اند متاسفانه شاخه درخت به چشمش خورده، دکتر برده اند اما اون موقع دکتر ها یا تشخیص نداده اند یا پادگان پشت گوش انداخته بعد از حدود سه ماه با پیگیریهای خودمان متوجه شدیم که شبکیه چشم آسیب و پارگی جدی دیده که عمل جراحی کردیم ولی آثار و آسیب آن پایدار است ، سوالم این است که برای شکایت از پادگان باید به کجا و چه نهادی مراجعه کنیم ، البته در پادگانی در گیلان غرب آسیب دیده ولی الان در پادگان سپاه در تهران خدمت می کند، لطفا راهنمایی بفرمائید.

پاسخ ها :

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

با سلام سربازان بيمه هستند لذا ابتدا به پادگان گیلانغرب مراجعه نمایید در صورت عدم پاسخ درست ، می‌توانید در دادگستری طرح دعوا نمایید ولی قبلا برای تهیه دادخواست و شکایت و راهنمایی در این رابطه به وکیل دادگستری مراجعه کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام سربازان بيمه هستند می‌توانید در دادگستری طرح دعوا نمایید ولی قبلا برای تهیه دادخواست و شکایت و راهنمایی در این رابطه به وکیل دادگستری مراجعه کنید