مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت پدر زن از برگشت زن به خانه شوهر

باسلام پسر اینجانب در روز عید به رسم دیرین زن خودش وبرده خانه پدر زنش که روز عید وبا خانواده اش باشه ولی متاسفانه وقتی برای بازگشت زن به منزل شوهری مراجعه می‌کنه زنش میگه پدر نمی‌ذاره برگردم من هم که با پدرش تماس گرفتم اظهار داشت من یک بار که باهم درگیر شدن رفتم خانه آنها برای آوردن دخترم که بهم توهین کرده منم الان دخترم وپس نمیدم،لطف کنید دراین مورد راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

سعی کنید بطور مسالمت‌آميز قضیه رو حل کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر از طریق ریش سفیدی موضوع قابل حل نیست اظهارنامه ایی مبنی بر دعوت به تمکین برای خانم ارسال نماید .

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

زوج اظهارنامه بابت ترک منزل برای همسرش ارسال و مدت 24 ساعت زمان برای برگشتن به منزل تعیین کند در صورت عدم اعتنا دادخواست الزام به تمکین دهد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانند اظهارنامه و دادخواست الزام به تمکین بدهند