مشاوره حقوقی رایگان - وسائل جا مانده مستاجر

درود و وقت بخیر؛مستاجر بعد از چندین ماه ک کرایه خانه را پرداخت نکرد منزل را ترک و وسایل را جا گذاشته است. بعد از چند ماه به شورای حل اختلاف شکایت کردم و حکم تخلیه دادن اما مستاجر برای بردن وسایلش اقدامی نکرد. باد از گذشت چند ماه با حضور مامور دادگستری قفل در باز شد و من امین اموال مستاجر شدم. اکنون چند ماه گذشته و مستاجر همچنان برای بردن وسائلش کاری نکرده. من باید چ کاری انجام بدهم؟

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام وسایل را با حضور مامورین کلانتری صورتجلسه و در مکانی نگهداری نمایید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

در هر صورت امین اموال هستید ت