مشاوره حقوقی رایگان - فرار از خونه

سلام وقتتون بخیر
ببخشید من دختری 15ساله هستم...
که خانواده ام دست بزن دارن مادرم با فردی در ارتباطن که جنس مخالفن خرج های من رو نمیدن نسبت به احساسات من بی تفاوتن من دوباری از منزل فرار کردم ولی الان پیدام کردن الان میخام از خونه بزنم بیرون و یک خونه اجاره کنم برای 15روز
آیا قانون بدون مدرکی میتونه پیدام کنه؟!
آیا من میتونم هویت خودمو عوض کنم؟!
میتونم به شهری سفر کنم؟!
میخام دیگه برنگردم به این خونه...
نمیدونم چیکارکنم؟! اما میخام از این خونه برم... چیکار کنم قانون پیدام نکنه و آیا اگر سیم کارتمم عوض کنم باز میتونن پیدام کنن؟!
اگر بتونم خرج زندگیمو بدم باز میتونم مستقل باشم...
اگر قانونی پدر مادرم جلو برن میتونن از سمت رسانه ها یا اینک عکسم توی روزنامه ها پخش بشه پیدام کنن؟!
ممنون میشم پاسخ قاطعانه بدید.

پاسخ ها :

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام شما از نظر قانوني نميتوانيد مستقلا زندگي كنيد
جهت كمك با اورژانس اجتماعي تماس بگيريد